Интервју со Физиотерапевти на Synergy Fitness & Spa

fizioterapevti

Златните раце на физиотерапевтите: Oпуштање и ослободување од секојдневниот стрес Модерниот начин на живеење со својата динамика наметнува многу повеќе стрес за разлика од порано. Дневните обврски и цели се зголемуваат од ден за ден и затоа голем број...

Повеќе

Балиска Масажа: Совршен спој на уживање и ослободување од стрес

baliska-masaza

Балиската масажа е традиционална Индонезиска масажа која потекнува од островот Азија. Оваа масажа е комбинација на техники на акупресура, рефлексологија и ароматерапија во едно. Овој вид на терапија за ослободување од стресот вклучува голем број на масажи од различни...

Повеќе

Свети Валентин

20150120_4181

Драги пријатели, Synergy Fitness & Spa до 14 февруари ви нуди ваучер “Свети Валентин” кој вклучува: користење на Спа зона масажа по избор свежо исцеден сок за само 1950 денари.

Повеќе

Летно освежување на базен Аеродром со SYNERGY FITNESS & SPA

bazen-aerodrom-pr-tekst-09

ЛЕТНО ОСВЕЖУВАЊЕ НА БАЗЕН АЕРОДРОМ СО SYNERGY FITNESS & SPA Спортски ентузијасти, оваа недела (30ти август 2015), Ве покануваме заедно да уживаме во последните денови на летото на Базен Аеродром! Приклучете се во мини натпреварот со пливачот Мартин Стефановски!...

Повеќе