Ценовник

ФРИЗЕРСКИ САЛОН

 • Миење
  100.00 ден
 • Шишање - женско
  400.00 - 500.00 ден
 • Шишање - машко
  500.00 ден
 • Шишање - дете до 9 год.
  200.00 ден
 • Обликување
  200.00 ден
 • Фенирање
  300 /400 /500.00 ден
 • Виткање
  500/700.00 ден
 • Фарбање - Услуга
  300/400.00 ден
 • Фарбање - корен
  850.00 ден
 • Фарбање - цела коса
  1,000.00 ден
 • Бланширање
  1,000.00 - 2,000.00 ден
 • Обезбојување
  800.00 - 1,500.00 ден
 • Прамени - Фолија
  80.00 - 150.00 ден
 • Фризури
  800.00 - 3,000.00 ден
 • Третман на коса
  4,000.00 ден
 • Третман на коса со кератин
  4,500.00 - 6,000.00 ден
 • Ампула
  200 /300 /400.00 ден
 • Шминка
  2,000.00 - 3,000.00 ден
 • Пакет - Шминка, Фризура и Трепки
  3,500.00 ден
 • Невестинкси пакет - Шминка, Фризура и Трепки
  6,500.00 ден

Synergy Fitness & Spa

Најнови вести

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Работно време

Понеделник:   07:00 - 22:00
Вторник:          07:00 - 22:00
Среда:              07:00 - 22:00
Четврток:        07:00 - 22:00
Петок:               07:00 - 22:00
Сабота:            10:00 - 22:00
Недела:           10:00 - 22:00

Кантакт

 • 02 24 40 025 | 02 24 40 005
 • www.synergyfitness.com.mk
 • Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • ул. Владимир Комаров бр. 11а (до Пиом)(ул. 23 Октомври)