icon

Фитнес

Постигнете ја вашата цел…

icon

Групни активности

Работете напорно…

icon

Спа зона

Наполнете ги батериите…

icon

Масажи и третмани

Бидете подготвени за акција…

 

Промоции

Јунска карта

[/dt_sc_one_half]

Пакет понуди

Пакет од 5 масажи - попуст од 20%

Пакет од 5 масажи - попуст од 20%

  • Релакс масажа 50 мин. – 4.800,00 ден
  • Спортска масажа 50 мин – 6.000,00 ден

$ 10/1 Years

[s2Member-PayPal-Button level='1' ccaps='' desc='You are about to purchase the Package :Пакет од 5 масажи - попуст од 20%' ps='paypal' lc='' cc='USD' dg='0' ns='1' custom='www.synergyfitness.com.mk' ta='10' tp='1' tt='' rr='1' rrt='' rra='1' image='http://placehold.it/160x30/869f07/ffffff/&text=Entroll Now' output='button' /]
Пакет од 8 масажи - попуст од 30%

Пакет од 8 масажи - попуст од 30%

  • Релакс масажа 50 мин. – 6.720,00 ден
  • Спортска масажа 50 мин – 8.400,00 ден

$ 10/1 Years

[s2Member-PayPal-Button level='1' ccaps='' desc='You are about to purchase the Package :Пакет од 8 масажи - попуст од 30%' ps='paypal' lc='' cc='USD' dg='0' ns='1' custom='www.synergyfitness.com.mk' ta='10' tp='1' tt='' rr='1' rrt='' rra='1' image='http://placehold.it/160x30/869f07/ffffff/&text=Entroll Now' output='button' /]
Пакет од 10 масажи

Пакет од 10 масажи

 

  • Антицелулитни масажи – 4.000,00 ден

 

$ 10/1 Years

[s2Member-PayPal-Button level='1' ccaps='' desc='You are about to purchase the Package :Пакет од 10 масажи' ps='paypal' lc='' cc='USD' dg='0' ns='1' custom='www.synergyfitness.com.mk' ta='10' tp='1' tt='' rr='1' rrt='' rra='1' image='http://placehold.it/160x30/869f07/ffffff/&text=Entroll Now' output='button' /]

women-with-iphone

 

Пресметајте го индексот на Вашата телесна тежина (BMI)

БМИ табела
БМИКласи
< 18.5Под нормала
18.5 – 24.9Нормална тежина
25.0 – 29.9Прекумерна тежина
30.0 – 34.9Класа на дебелина I
35.0 – 39.9Класа на дебелина II
≥ 40.0  Класа на дебелина III  
БМИ табела
БМИКласи
< 18.5Под нормала
18.5 – 24.9Нормална тежина
25.0 – 29.9Прекумерна тежина
30.0 – 34.9Класа на дебелина I
35.0 – 39.9Класа на дебелина II
≥ 40.0  Класа на дебелина III